JED INFORMÀTICA

INFORMATICA PER A PIMES , AUTONOMS I CENTRES EDUCATIUS

JED Informàtica neix per oferir un servei de proximitat per a les empreses, de tracte proper, personal, ràpid i eficient.
A JED Informàtica oferim els serveis informàtics necessaris per a cada empresa, fent una anàlisi adaptat per a cada una, tenim molt en compte que cada empresa és diferent i requereix unes necessitats específiques.
Des de JED Informàtica posem al seu servei més de 20 anys d'experiència en informàtica professional per a petites i mitjanes empreses, des d'una unitat de treball fins a servidors i xarxes complexes. També cobrim i gestionem les necessitats d'informàtica d'escoles, ja sigui per alumnes com per al centre escolar.
JED Informàtica no vol ser un proveïdor de serveis, vol formar part de la seva empresa, formant un equip, garantint el servei per una millor competitivitat i avantatge per vostè.
Oferim un assessorament permanent i directe als nostres clients per donar les millors solucions a les seves necessitats.
A JED Informàtica posem els nostres coneixements informàtics al seu servei.

Ens trobareu a:
  Camí Ral 68 - 70  TORDERA | 93 222 61 13 |
info@jed.cat

INFORMATICA PER A PIMES , AUTONOMS I CENTRES EDUCATIUS

SERVEIS

XARXES I SERVIDORS

Des de JED Informàtica fem un estudi de les possibles solucions adaptades a les vostres necessitats per tal que la vostra xarxa pugui funcionar adequadament, sempre tenint en compte possibles variants que es puguin presentar el futur, com incrementar llocs de treball.
Disposem de l'àmplia gamma de servidors HP, des de micro servidors per a cobrir les necessitats de les petites xarxes fins als grans servidors per a xarxes més grans.
A JED Informàtica sabem que els servidors necessiten un manteniment especial, així com una òptima configuració per tal d'aprofitar al màxim les seves prestacions.

PROGRAMES DE GESTIÓ

A JED Informàtica som distribuïdors d' Informàtica3® software creat per les solucions de gestió orientades a les petites i mitjanes empreses que busquen optimitzar els seus processos d'informació.
Oferim programes de gestió intuïtius, fàcils d'utilitzar i que cobreixen totes les necessitats dels usuaris amb un únic objectiu: donar valor afegit ael seu negoci. El resultat són completes solucions amb una excel·lent corba d'aprenentatge.
Amb aquesta finalitat proporcionem una àmplia gamma de solucions de software que cobreixen qualsevol necessitat, oferint programes que permeten obtenir el màxim rendiment del seu negoci amb processos eficaços, ràpids i àgils d'utilitzar.
- Programes de gestió empresarial: - Gestió / Terminal Punt de Venda / Venda Directa
- Programes per a despatxos professionals: Comptabilitat / Nòmines / Fiscal / Administració de finques
- Programes per el sector turístic: Restaurants / Hotels/ Càmpings

DISSENY WEB

A JED Informàtica us oferim un ampli ventall de possibilitats de disseny web i projectes d'internet a través de WebNet i MailNet
• Disseny web. Pàgines web presencials. Pàgines web corporatives.
• Gestor de continguts web.
• Catàleg de productes online. Comerç electrònic (E-Commerce).
• Posicionament en cercadors. Posicionament a Google.
• Serveis de posicionament natural o posicionament orgànic (SEO).
• Serveis de posicionament mitjançant pagament per clic a través de Google Adwords (PPC o SEM).
• Serveis d'email màrqueting. Plataformes d'enviament de correus massius (emailing).
• Software de motor de reserves online per a hotels i allotjaments.
• Gestió de dominis i correu electrònic. Servidors i allotjament d'aplicacions a Internet.

CONSULTORIA

Una anàlisi acurat de les seves necessitats li permetrà implementar l'estructura bàsica per un correcte funcionament de la seva empresa, alhora que li deixarà obertes les portes a la seva ampliació sense haver de desaprofitar les inversions inicialment realitzades. 
A JED Informàtica sabem que cada empresa té unes necessitats específiques, que en molts casos són comuns a altres empreses, però cal implementar-les d'una manera concreta en cada cas.

SERVEI TÈCNIC

A JED Informàtica disposem d'un servei tècnic per a la reparació dels equips de la seva empresa, siguin PC o portàtils, ampliació o actualitzacions. Sempre que és possible gestionem la incidència in situ per estalviar-li temps, però si no és el cas, al nostre taller informàtic disposem de totes les eines per poder donar solucions.
Des de Jed Informàtica creiem que el millor és la prevenció i la cura dels equips, sempre aconsellem quina considerem que és la millor manera per evitar incidències, una bona previsió li pot estalviar temps i diners.

SEGURETAT

La informació que contenen els nostres ordinadors és confidencial i privada, els sistemes informàtics disposen de mesures de seguretat per assegurar aquest principi, però cal implementar-los de manera adient perquè la seguretat de la nostra empresa no afecti el rendiment de les nostres instal·lacions, l'aplicació de Firewall, Sistemes d'antivirus, Controladors de Domini, VPN,... són un conjunt de solucions, que des de JED Informàtica, apliquem per obtenir aquesta fita, entre d'altres.

INFORMÀTICA PER A ESCOLES I ALUMNES

 

 

- Portàtils per a alumnes aprovats per educació.

 

 - Projectors.

 -Pantalles digitals.

 

- Control de tràfic web.
- Gestió d'ample de banda Wifi.
- Gestió de continguts.
- Bloqueig de continguts i pàgines web.


- Aules informàtiques.
- Servidors.
- Manteniments.
-Assessorament  informàtic.

 


- Gestió d'ample de banda Wifi.

- Fusió de línies ADSL.

 Descarrega aquí el dossier informatiu per a escoles

 

XARXES INFORMÀTIQUES

XARXES INFORMÀTIQUES

Des d'una senzilla connexió a Internet fins a una xarxa corporativa amb servidors dedicats, avui en dia els nostres ordinadors estan connectats d'una manera o un altre a les xarxes informàtiques. Sols amb un coneixement adequat del funcionament de les mateixes es pot fer un bon desenvolupament i manteniment.
A JED Informàtica busquem les millors opcions.

IMPLEMENTACIONS

IMPLEMENTACIONS

Reduir el temps d'implementació d'una nova instal·lació és un dels conceptes essencials per qualsevol empresa, la dependència desenvolupada els darrers anys vers els sistemes de la informació, fa que l'accés als sistemes informàtics sigui bàsic pel funcionament de qualsevol empresa.
A JED informàtica us oferim la possibilitat d'implementar les noves solucions dins franges horàries fora d'oficina, per reduir al mínim els costos de la nova implementació.

HARDWARE

HARDWARE

A JED Informàtica ens hem envoltat dels millor proveïdors per poder oferir els millors equips, perifèrics i accessoris informàtics, sempre comptem amb els últims equips i les millors marques del mercat per oferir la millor qualitat, una garantia per la seva empresa.
Les nostres marques són: HP, Acer, Cisco, Meraki, Linksys, Kingstong, Toshiba, Logitech, entre d'altres.

XARXES SOCIALS

XARXES SOCIALS

Internet és un gran aparador obert 24 h al dia 365 dies l'any per a les nostres empreses, per això li oferim assessorament per a promocionar la seva empresa i la seva web a través de les xarxes socials o si s'ho estima més li gestionem des de JED Informàtica
Cada empresa té unes necessitats de social media diferents, hem de trobar la xarxa social indicada per al seu negoci, ja sigui Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest. Saber a quin públic ens volem dirigir ens ajudarà a trobar la millor opció.

MANTENIMENTS

MANTENIMENTS

A JED Informàtica oferim manteniments específics depenent de les necessitats de cada empresa, ja sigui de llocs de treball, xarxes o servidors, oferint així la millor gestió i manteniment per als seus equips
Una resposta ràpida i de proximitat, possibilitat de gestionar les incidències a través de control remot i un contacte directe amb el tècnic dels vostres equips. Són tot un seguit de factors pensats en resoldre les vostres incidències amb la major rapidesa possible.
Demani informació sense compromís
info@jed.cat

CONNECTIVITAT

CONNECTIVITAT

Cada dia les nostres necessitats d'estar millor connectats i enllaçats amb els nostres llocs de treball són més necessàries i a JED Informàtica en som conscients, poder treballar des de casa o des de qualsevol lloc, rebre correus al mòbil o poder consultar els documents més importants des d'aquest són necessitats que creixen cada dia més i des de JED Informàtica li podem oferir les solucions que més s'adaptin.

CONTACTE

Sol·licita informació sense compromís

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis segons les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí